Showroom in Oud Gastel - Roosendaal

Goed advies

Bij 123infraroodverwarming vinden wij goed advies belangrijk. Onze adviseurs zijn daarom constant onderweg om op locatie advies te geven over de toepassing van infraroodverwarming.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn openen wij dit jaar diverse winkels in Nederland en Belgie.

In deze winkels kunt u zich laten adviseren door een specialist en onze infraroodverwarming bekijken en voelen.

afspraak maken met een adviseur

Welkom bij 123infraroodverwarming

Infraroodverwarming winkel

winkel voor particulieren

Showroom Roosendaal

123infraroodverwarming.nl heeft een showroom in Oud Gastel waar deskundige adviseurs u graag uitleggen hoe infraroodverwarming werkt.

In de showroom zijn verschillende panelen werkend te bezichtigen zodat u ook de weldadige warmte van infraroodverwarming kunt ervaren.

Offerte aanvragen
infraroodpanelen werking

Eigen technische dienst

123infraroodverwarming.nl heeft een eigen technischedienst. Indien gewenst kunnen wij naast de levering ook de montage voor uitvoeren.

Onze monteurs hebben ruime ervaring in de installatie van infraroodverwarming in zowel grote als kleine projecten. Hierdoor bent u verzekerd van vakkundige montage.

Naar de webshop
infrarood panelen werking

Webshop logistiek

De afwikkeling van orders via de webwinkel gebeurt in ons eigen magazijn. Voorraad artikelen worden uiterlijk de volgende dag rechtstreeks toegezonden.

Wanneer u na het bezoek aan onze showroom direct tot aanschaf wil overgaan, hebben wij een beperkte hoeveelheid artikelen in de winkel beschikbaar.

Afspraak maken

Infraroodverwarming ervaren?
Bezoek onze showroom

Direct contact opnemen

Wat onze klanten zeggen

Reacties van klanten

infraroodverwarming showroom

Voor onze keuken en badkamer waren wij op zoek naar infraroodverwarming. De duidelijke uitleg tijdens het bezoek aan de showroom heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuze. Fam. Noordam Rijssen

"Duidelijk verhaal"
stralingsverwarming werking

Na het goede advies over de mogelijkheden hebben wij met de adviseuse van 123infraroodverwarming een mooi infraroodpaneel uitgezocht. "De keuze was groot, het advies goed" Fam. van der Veeke Delft

"Goed advies scherpe prijs"