Bureau verwarming direct verwarmen

Comfortabele bureau verwarming

Met Bureau verwarming van 123infraroodverwarming bent u in drie simpele handelingen verlost van koude benen en voeten onder uw bureau. De bureau verwarming van 123infraroodverwarming kan ook worden gebruikt in winkels, bij de kassa of inpaktafel in een bedrijf.

Met een bureau verwarming kunt u comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij uw bureau of werkblad. Het verbruik van een bureau verwarming is zeer laag. Gemiddeld is het verbruik van een bureau verwarming maar 3 cent per uur!

Een bureau verwarming kan gemakkelijk onder uw bureau worden aangebracht met de plakstrip aan de achterzijde van uw bureau verwarming. Na verwijdering van de plakstrip kan de bureau verwarming worden vastgedrukt op de door u gewenste plaats.

Door het gebruik van energiezuinige infraroodtechniek is een bureau verwarming zuinig in het verbruik van energie. Met een bureau verwarming van 150 watt kan makkelijk een 1500watt elektrische kachel worden vervangen. Een bureau verwarming kan prima in combinatie met bestaande verwarming worden gebruikt om het comfort per werkplek te verhogen. Uw medewerkers kunnen met bureau verwarming zelf de gewenste temperatuur van hun werkplek instellen.

De bureau verwarming van 123infraroodverwarming is dus niet alleen zuinig in gebruik maar ook een kinderlijk eenvoudig manier om het comfort te verhogen.

De bureau verwarming is voorzien van een speciale traploze warmte instelling. Met een draaiknop kan eenvoudig de door u gewenste comforttemperatuur worden ingesteld. De warmtestraling van de infraroodverwarming, die is verwerkt in de bureau verwarming zorgt voor direct voelbare wellnesswarmte op uw benen.

Met de traploos instelbare temperatuurregeling kan de temperatuur van het fiberpaneel worden ingesteld tot maximaal 80 graden. Omdat er geen spraken is van luchtverplaatsing heeft u geen last van een hinderlijke trek onder uw bureau. U bepaalt zelf de best passende plaats van uw bureau verwarming. De verwarming kan worden geplaatst direct onder het bureau aan de onder het blad. Ook is het mogelijk de bureau verwarming horizontaal of verticaal tegen de achter of zijwand van uw bureau te plakken.

Wanneer u onder uw bureau een ladenkast heeft, kan ook deze ladekast dienen als bevestigingspunt. Vervolgens steekt u de stekker van de meegeleverde traploze warmteregelaar in het stopcontact en geniet van een weldadige warmte op uw benen.

Minder brandgevaar met bureau verwarming van 123infraroodverwarming. Ouderwetse straalkachels en warmteblazers staan bekend om hun brandgevaar. Regelmatig ontstaan bedrijfsbranden door deze verwarmingen. Het is niet voor niets dat bij een brandkeuring waarschuwing zal worden afgegeven wanneer u dergelijke elektrischekachels gebruikt. Zorg voor veiligheid en comfort met bureau verwarming van 123infaroodverwarming.

Offerte aanvragen

Bureau verwarming
Comfortabel en energiezuinig

Naar de webwinkel