Ecaros infraroodverwarming

Ecaros infraroodpanelen

Ecaros is een producent van infraroodverwarming panelen voor een scherpe prijs. Ecaros is producent van speciaal in eigen huis ontworpen infraroodpanelen. De warmte elementen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig uit Europa. Door de gebruikte techniek kan het paneel zeer efficiënt zijn werk doen.

De Ecaros infrarood verwarming is te verkrijgen in een groot assortiment modellen. Zo zijn er de infraroodpanelen met witte glaspanelen in diverse afmetingen. De witglazen panelen van zijn verkrijgbaar als mat en glanzend paneel. Deze infraroodpanelen zijn concurrerend geprijsd. Met een Enerco infrarood verwarming koopt u een product van degelijke kwaliteit.

Ecaros heeft geen spiegel infrarood verwarmingen. Met de Ecaros infraroodpanelen ontstaat een sfeervolle verwarming voor een woning of gang. Met de metalen infraroodverwarming heeft u een prachtig item dat direct een verwarmingsfunctie vervult.

De producten kenmerken zich door de degelijke uitvoering, de fraaie afwerking en het lage energieverbruik. De prijzen van de Ecaros infrarood verwarmingen zijn in vergelijking met de concurrentie zeer goed te noemen.

De infraroodverwarming van Ecaros is standaard voorzien van een ophangbevestiging voor de plaatsing aan een muur of wand. De infrarood verwarming is standaard voorzien van een stekker, zodat het paneel na installatie meteen kan worden ingeschakeld.

In onze webwinkel staan de verschillende uitvoeringen van de infraroodpanelen uitvoerig weergegeven. Mocht u naar aanleiding van de beschreven informatie nog vragen hebben over het gebruik van Ecaros infraroodpanelen dan staan onze adviseurs voor u klaar.

123infraroodverwarming is de grootste leverancier van Ecaros infrarood verwarming in Nederland. Door onze ruime expertise kunnen wij u begeleiden in het aankooptraject. Aarzel bij vragen dus niet om met ons contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Ecaros infrarood verwarming
Zuinig en fraai

Naar de webwinkel