Elektrisch verwarmingspaneel met thermostaat

Elektrisch verwarmingspaneel werkt met thermostaat

Een elektrisch verwarmingspaneel kan worden aangestuurd met een speciaal voor een elektrisch verwarmingspaneel ontworpen draadloze thermostaat. Deze thermostaat zorgt in combinatie met bijbehorende ontvangers voor de regeling van de temperatuur in de woning.

Met de programmeerbare thermostaten verbetert u het verwarmingscomfort en bespaart u geld. Doordat u een elektrisch verwarmingspaneel met thermostaat automatisch kunt instellen op verschillende temperaturen op verschillende momenten van de week. De draadloze thermostaattechnologie zorgt voor een goede en eenvoudige oplossing.

Door de simpele installatie heeft u lage kosten. De zender van de thermostaat kan diverse ontvangers op een willekeurige plek binnen het bereik van de zender aansturen. Een elektrisch verwarmingspaneel met thermostaat kan worden gebruikt bij zowel nieuwbouw als renovatie in bestaande huizen.

Ook bij het opknappen en moderniseren van recreatiewoningen geeft een elektrisch verwarmingspaneel met thermostaat u vrijheid bij het toepassen van infraroodverwarming. Waarom gebruikt u het best een elektrisch verwarmingspaneel met draadloze thermostaat? Het aansturen van een elektrisch verwarmingspaneel met een draadloze thermostaat biedt maximaal comfort zonder uitgebreide installatie of bekabeling. U geniet hierdoor snel en eenvoudig van een comfortabele temperatuur in uw woning.

Hoeveel elektrische verwarmingspanelen kunt u aansturen met een thermostaat Met de digitale draadloze thermostaat kunt u maar liefst 9 ontvangers aansturen. De ontvangers zijn er in diverse uitvoeringen.

Er zijn er een voor plaatsing van uw elektrisch verwarmingspaneel aan de muur. Ook hebben wij een thermostaatontvanger die kan worden weggewerkt in een lasdoos. Naast besturing van uw elektrisch verwarmingspaneel met een gewone thermostaat is ook de mogelijkheid uw elektrisch verwarmingspaneel met een plug-in thermostaat uit te voeren. Plug-in thermostaten steekt u direct in het stopcontact.

Offerte aanvragen

Een elektrisch verwarmingspaneel
met thermostaat

Naar de webwinkel