elektrische verwarmingspaneel de werking

Elektrische verwarmingspaneel

Het elektrische verwarmingspaneel hoe werkt dat precies? De zon verwarmt effectief door infrarode straling. De aarde geeft de hierdoor opgenomen warmte weer af aan de lucht. Het elektrische verwarmingspaneel werkt op precies dezelfde manier.

Met het elektrische verwarmingspaneel verwarmt u objecten direct, zonder eerst onnodig de lucht te moeten verwarmen. Door deze manier van verwarmen is een elektrisch verwarmingspaneel zuinig in het gebruik en verliest u weinig energie. Bij het elektrische verwarmingspaneel is daardoor sprake van directe warmte overdracht.

Met het elektrische verwarmingspaneel berekent men het vermogen dat nodig is voor het verwarmen van een ruimte op een andere manier. Men maakt de berekening bij elektrische verwarmingspanelen per vierkante meters in plaats van per kubieke meters. Door de gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte voelt het elektrische verwarmingspaneel ook bij een lagere omgevingstemperatuur snel comfortabel aan.

De combinatie van de eigenschappen van het elektrische verwarmingspaneel zorgt voor een kostenbesparing van tot wel dertig procent. Het benodigde vermogen voor het verwarmen met het elektrische verwarmingspaneelinfrarood is mede afhankelijk van de te verwarmen verblijfsruimte en temperatuur die men graag wil hanteren in bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en rekenen u graag voor hoeveel u met elektrische verwarmingspanelen kunt besparen op uw verbruikskosten. Het elektrische verwarmingspaneel is te koppelen aan een plug-in thermostaat met weekprogramma; of in een groep te besturen met een draadloze thermostaat in combinatie met verschillende soorten ontvangers.

Infrapower is producent van elektrische verwarmingspanelen. De panelen worden ontwikkeld in Oostenrijk en biedt al jaren verwarmingspanelen van zeer solide kwaliteit.

Welltherm elektrisch verwarmingspaneel Welltherm is een Duitse producent van een hoogwaardig elektrisch verwarmingspaneel. De panelen worden geproduceerd in Duitsland metEuropese componenten en een goede afwerking. De elektrische panelen zijn bedoeld voor intensief gebruik en hebben een lange garantie.

Offerte aanvragen

Een elektrisch verwarmingspaneel
Comfortabel warm in elke kamer

Naar de webwinkel