Energie zuinig verwarmen met infraroodpanelen

Energie zuinig uw huis verwarmen

Energie zuinig verwarmen is met de stijgende prijzen van energie steeds belangrijker. Met de bekende ouderwetse vormen van verwarming die meestal is toegepast in kantoorgebouwen, woningen en bedrijfspanden is energie zuinig verwarmen echter niet mogelijk.

Met ouderwetse vormen van verwarming verwarmt men in alle gevallen lucht. Het is de bedoeling dat deze warme lucht vervolgens zorgt dat men zich behaagelijk voelt. Het verwarmen van lucht kost veel energie en is daarbij buitengewoon inefficient.

Daarbij komt dat warme lucht stijgt en bij ventilatie steeds nieuwe lucht moet worden aangevoerd. De nieuw aangevoerde lucht moet vervolgens weer worden opgewarmd. Op deze manier is steeds veel energie nodig, niet alleen om een ruimte op temperatuur te krijgen, maar vooral ook om de ruimte steeds weer op temperatuur te houden.

Met een infrarood verwarming verwarmt u direct objecten zonder eerst de lucht te moeten verwarmen. Dat is energie zuinig en slim. Met een infraroodverwarming is het tevens mogelijk plaatselijk te verwarmen, iets wat met een gewone verwarming niet kan.

Wanneer u energiezuinig wilt gaan verwarmen is infraroodverwarming een perfecte oplossing die aansluit bij de energie besparingsvraag. Omdat een infraroodverwarming zuinig is met energieverbruik zal uw energiefactuur dalen en uw comfort worden verhoogd.

De aanschafprijs van een infraroodverwarming is laag en de installatie is eenvoudig. In de meeste gevallen is voor de installatie van een infraroodverwarming geen technische kennis nodig. Om energie zuinig te gaan verwarmen heeft u dus alleen een stopcontact nodig.

Infrarood verwarming is daarbij ook nog eens heel fraai om te zien. Geen saaie of lelijke wandradiator of cv ketel, maar een prachtige afbeelding of designelement in uw inrichting. Het is juist door al deze voordelen dat energie zuinig verwarmen met een infraroodpaneel steeds verder toeneemt in populariteit.

Bij 123infraroodverwarming maken wij inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en hoe u snel en goedkoop kunt beginnen met energiebesparen. Op onze website treft u informatie over de werking en uitvoeringen van infrarood verwarming.

Mocht u nog vragen hebben over de werking en mogelijkheden met energiezuinig verwarmen dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Offerte aanvragen

Goedkoop en energie zuinig verwarmen
bespaar comfortabel

Naar de webwinkel