Fenix infraroodverwarming

Fenix infrarood-verwarming

Fenix infraroodverwarming is een fabrikant van infraroodpanelen gevestigd in Tsjechie. Fenix is fabrikant van een speciaal in eigen bedrijf ontworpen infraroodpanelen. De warmte elementen in de Fenix infraroodverwarming is afkomstig uit Europa. Door de gebruikte elektronica kan dit paneel efficiënt zijn werk doen.

De infraroodpanelen van Fenix zijn te verkrijgen in een assortiment van basis uitvoeringen. Zo zijn er de panelen in diverse afmetingen. De panelen zijn verkrijgbaar als hoog- en als laagtemperatuur paneel. De panelen zijn laag geprijsd. Met een Fenix infraroodverwarming koopt u een product van betrouwbare gemiddelde kwaliteit.

Naast de verwarming met een stuckwerk afwerking zijn in het productenaanbod ook infraroodpanelen met een glaspaneel afwerking. Zo is er altijd een paneel dat past bij uw wensen. Met de collectie geeft Fenix u een beperkte keuzemogelijkheid.

Fenix heeft geen spiegel infrarood verwarmingen. De producten kenmerken zicht door een degelijke uitvoering met een kwalitatief redelijke afwerking en gemiddeld energieverbruik. De prijzen van de Fenix infrarood verwarmingen zijn in overeenstemming met de kwaliteit laag te noemen.

De infraroodverwarming van Fenix is voorzien van een ophangbeugel voor de montage aan een muur of wand. De infrarood verwarming van Fenix is niet altijd voorzien van een stekker, zodat het paneel na installatie soms eerst moet worden bevestigd aan een stroompunt.

In onze webwinkel staan de verschillende uitvoeringen van de infraroodpanelen van Fenix beschreven. Mocht u naar aanleiding van de beschreven informatie nog vragen hebben over het selecteren van Fenix infrarood verwarming panelen dan staan onze adviseurs voor u klaar.

123infraroodverwarming is leverancier van Fenix infraroodverwarming in Nederland. Door onze ruime expertise kunnen wij u begeleiden in het aankooptraject. Aarzel bij vragen dus niet om met ons contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Infrarood verwarming
Degelijk goedkoop

Naar de webwinkel