Heating art infraroodverwarming

Heating art

Heating art is kunst en verwarmt ook uw woning! Met infraroodverwarming kunst van Heating art verandert uw verwarming in een kunstobject .

Wanneer een bekend kunstenaar en een toonaangevende fabrikant van infrarood verwarming het beste van zichzelf geven ervaar je een nieuwe dimensie van kunst en verwarming. Heating art is geboren.

De infraroodverwarming kunst van Heating art is enkel te koop bij een selecte groep leveranciers van infraroodverwarming en via internet exclusief verkrijgbaar via 123infraroodverwarming.nl

De kunstwerken van Heating-art zijn eventueel met certificaat van echtheid verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Uw investering in kunst heeft met Heating art een snelle terugverdientermijn door de besparing op uw stookkosten.

Vincent Messelier geboren in Kortrijk 6 oktober 1967 begon met schilderen in 2006 en sinds 2011 is hij professioneel kunstenaar en fotograaf. Vincent Messelier is internationaal bekroond en befaamd. Zijn werk is opgenomen in diverse kunstboeken voor musea en verzamelaars. Vincent heeft zijn eigen kunststijl ontwikkeld die hij 'Meridianism' noemt omdat je altijd verticale en horizontale lijnen in zijn werken kan herleiden. Deze lijnen verwijzen naar de meridianen van de wereld.

Heating art infrarood verwarming is de perfecte manier om te besparen op uw energierekening. U bespaart geld, u spaart de natuur, en u investeert in kunst zonder afbreuk te doen aan uw comfort. Breng een bezoek aan onze webwinkel en bekijk de mogelijkheden.

Heating-art webwinkel

Heating art infrarood verwarming
Kunst was nog nooit zo warm

heating art webwinkel