Infrapower infrarood-verwarming

Infrapower infrarood-verwarming voor uw woning

Infrapower infrarood verwarming komt uit Oostenrijk. Infrapower is specialist in de ontwikkeling en productie van warmte elementen voor infrarood verwarming panelen. In de warmte elementen die Infrapower produceert zit nanozilver verwerkt. Het is deze nanotechniek die zorgt voor een perfect rendement van de infrapower infrarood verwarming.

De infraroodverwarming van Infrapower is verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. Allereerst zijn er de panelen met een kunststof voorkant. Deze panelen zijn bijzonder scherp geprijsd zonder dat ingeboet is op de kwaliteit van het product.

Naast de panelen met een kunststof paneelafwerking zijn in het productengamma ook infrarood verwarming panelen opgenomen die een glazen paneelafwerking hebben. In deze range kunt u kiezen uit een witte glasafwerking of een zwarte glasafwerking.

Infrapower heeft ook spiegel infraroodverwarming. Deze panelen hebben een spiegelend oppervlak en zijn perfect geschikt voor het gebruik in een badkamer, gang of kamer waar men met een spiegel kan verwarmen. Op deze manier heeft u met een Infrapower spiegel infraroodverwarming een meubelstuk met een functie.

De producten van Infrapower kenmerken zich door een scherpe prijs- kwaliteitverhouding. Omdat de prijzen van de panelen laag zijn is dit ook wel het instapmodel genoemd, dat voor diverse toepassingen kan worden aangewend.

De infraroodverwarming van Infrapower is standaard geleverd met een ophanging voor bevestiging aan een muur of wand. De infraroodpanelen van Infrapower zijn standaard voorzien van een eurostekker, zodat het paneel direct na de aanschaf kan worden gebruikt.

In onze webwinkel staan de diverse uitvoeringen van de infrarood verwarming van Infrapower uitvoerig beschreven. Mocht u naar aanleiding van de op deze website vermelde informatie nog vragen hebben over de mogelijkheden en toepassing van Infrapower infraroodverwarming dan staan onze adviseurs u graag bij

123infraroodverwarming is de grootste leverancier van Infrapower infraroodverwarming in Nederland. Door onze ruime expertise kunnen wij u begeleiden in het aankooptraject. Aarzel bij vragen dus niet om met ons contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Infrapower infraroodpanelen voor iedereen
goedkoop en zuinig

Naar de webwinkel