Infrarood paneel in de badkamer

Infrarood paneel badkamer verwarming

Een infrarood paneel voor uw badkamer is niet alleen energiezuinig. Het is ook een stuk design wat er aan de muur van uw badkamer hangt. U kunt uit verschillende infrarood panelen kiezen, waardoor er altijd een paneel is dat past bij uw badkamer.

Infrarood panelen zijn er in glas- en spiegeluitvoering. Maar ook een afwerking als schilderij is verkrijgbaar. Het voordeel van een spiegel paneel in uw badkamer, is dat deze niet beslaat.

Een infrarood paneel biedt bij lagere temperaturen meer comfort waardoor de energiekosten omlaag zullen gaan. Een infrarood paneel voor uw badkamer werkt op dezelfde manier als de straling van de zon. De objecten en uzelf worden direct verwarmd door het infrarood paneel. De lucht wordt dus niet eerst opgewarmd, zoals bij de traditionele centrale verwarming.

Doordat het infrarood paneel de objecten zoals het plafond, de muren en meubels in uw badkamer opwarmt bent u gelijk van schimmel en vochtplekken af. Mits er wel een goede afzuiging is natuurlijk! De badkamermuren en aanwezige handdoeken zijn ook sneller droog door de infrarood straling.

Als u een infrarood paneel aanschaft voor de badkamer, hoeft u geen waterleidingen aan te leggen. Dit is ook weer geld besparend. Vaak wordt een infrarood paneel in de badkamer aangesloten op een thermostaat.

Omdat u maar een beperkte tijd in uw badkamer aanwezig bent, kunt u zelf regelen hoeveel uur en op welke tijden het infrarood paneel in uw badkamer brandt. Dit scheelt ook weer in de stookkosten. Infrarood panelen zijn de juiste keuze en worden ook wel de verwarming van de toekomst genoemd!

Laat u wel goed informeren over welk paneel er bij uw badkamer geplaatst kan worden. Er zijn verschillende maatvoeringen. Vraag ook goed na welk wattage u nodig heeft voor de badkamer.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een eerlijk advies.

Offerte aanvragen

Een infrarood paneel in
de badkamer

Naar de webwinkel