Infrarood paneel in de douche

Een infrarood paneel douche verwarming

Een infrarood paneel voor in uw douche of badkamer is een efficiënte en energiezuinige manier van verwarmen. Het voordeel van een infrarood paneel voor in uw douche of badkamer is dat het snel opgewarmd is. Infrarood panelen zijn duurzaam en effectief; ze geven een goede spreiding van de warmte.

Doordat een infrarood paneel in de douche de objecten zoals muren en vloer verwarmt en de warmte erin doordringt is de kans op schimmelvorming nihil. Er moet natuurlijk wel een goede ventilatie aanwezig zijn.

De energiekosten van een infrarood paneel voor de douche zijn vele malen lager dan bij een conventionele verwarming. Ook worden kosten bespaard op het installeren van een infrarood paneel in uw douche. Er hoeven namelijk geen leidingen aangelegd te worden. U kunt het infrarood paneel dus plaatsen naar wens. Als het maar een meter afhangt van de waterstralen van de douche.

Het is van belang te weten dat de gebruikskosten van het infrarood paneel afhankelijk zijn van de constructie, de isolatie en ligging van uw douche. De infrarood panelen voor in de badkamer zijn in verschillende maten en stijlen te verkrijgen. U kunt kiezen voor een glaspaneel, spiegelpaneel of zelfs een infrarood paneel als schilderij.

Een voordeel als de keuze op een infrarood spiegelpaneel is gevallen, is dat deze niet beslaat. Het infrarood paneel voor in de douche, kan door middel van een thermostaat worden geschakeld.

Omdat er maar een paar momenten van de dag van de douche gebruik wordt gemaakt kunt u het infrarood paneel dus op de gewenste uren laten branden. Na 15 min geeft het infraroodpaneel vol vermogen en kunt u genieten van een heerlijke warme douche of badkamer.

Laat u goed adviseren over een infrarood paneel voor in uw douche en welk wattage het beste past bij de afmeting van de ruimte.

Offerte aanvragen

Een infrarood paneel voor
uw douche

Naar de webwinkel