Infrarood panelen in uw badkamer

Comfortabel verwarmen

Infrarood panelen zijn zeer geschikt voor gebruik in een badkamer. Er zijn diverse voordelen bij het verwarmen van een badkamer met infrarood panelen ten opzichte van verwarmen met een gewone cv radiator.

Hoe vaak komt het voor dat u in uw badkamer komt en het er nog steeds koud is? Meestal loopt de radiator in de badkamer mee met het CV systeem of is de verwarming al afgeslagen. Ook kan het zijn dat u uw badkamer gebruikt op een tijd waarop de CV nog geen warmte levert.

Met infrarood panelen kunt u simpel verwarmen waar het nodig is. In een badkamer hanteren we iets meer vermogen zodat direct na inschakeling van uw infrarood paneel voor uw badkamer de temperatuur comfortabel oploopt.

Doordat uw infrarood paneel u direct verwarmt heeft u het snel heerlijk warm. In uw badkamer kunt u gebruikmaken van een aparte thermostaat met een weekprogramma. Op deze manier regelt u de infrarood panelen in de badkamer direct en plaatselijk.

Met een infrarood paneel in de badkamer kunt u plaats besparen. Een infraroodpaneel is plat en gemakkelijk weg te werken aan muren of het plafond. Op deze manier zorgt u voor extra ruimte in de badkamer.

Infrarood panelen voor uw badkamer zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Veel mensen kiezen voor de combinatie van een verwarming en een spiegel. Deze spiegel infrarood panelen zijn perfect geschikt voor gebruik uw badkamer.

Naast de spiegel infrarood panelen zijn ook de witte glazen infraroodpanelen in trek bij gebruik in badkamers. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en geven uw badkamer een strak en schoon aanzicht.

Voor het aanleggen van een infrarood panelen in uw badkamer zijn eigenlijk geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig. Omdat infrarood panelen werken op stroom is een stroomaansluiting voldoende.

123infraroodverwarming heeft veel modellen infraroodpanelen die uitermate geschikt zijn voor de toepassing in een badkamer. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Infrarood panelen voor de badkamer
Simpel en energiezuinig

Naar de webwinkel