infrarood panelen zijn zuinig en goedkoop

Met infrarood panelen kunt u eenvoudig veel besparen op uw energierekening. Een infraroodpaneel is zo zuinig omdat direct personen en objecten worden verwarmd in plaats van lucht.
Infrarood panelen zijn fraai om te zien en eenvoudig aan te brengen.
123infraroodverwarming.nl voor infrarood panelen in 3 stappen.

infrarood panelen in 3 stappen

kopen

Stap 1: Een eerste stap bij het kopen van infrarood panelen is de keuze van een infraroodpaneel dat past bij uw smaak en wensen. Kijk naar uitvoering en de plaats waar u de infrarood panelen wil bevestigen.

monteren

Stap 2: Het monteren van een infrarood paneel is erg gemakkelijk. U heeft alleen een stroompunt nodig en een aantal schroeven voor de montage aan wand of plafond.

besparen

Stap 3: Nu kunt u beginnen met besparen. Verwarm bepaalde kamers plaatselijk of kies voor warmte alleen wanneer het nodig is. Met infrarood vewarming is besparen super eenvoudig.

infrarood verwarming aansluiten is gemakkelijk!

Aansluiten in 3 stappen

infrarood paneel

stap 1: aftekenen

Bepaal de plaats waar u de infraroodverwarming wil aanbrengen. Met de bijgeleverde mal markeert u eenvoudig de plek van de ophangschroeven.

infrarood panelen ophangen

stap 2: Ophangen

Boor gaten op de gemarkeerde plaats, gebruik eventueel een stofzuiger voor het wegzuigen van het stof. Plaats de pluggen en schroeven gemakkelijk.

infraroodpanelen monteren

stap 3: Aanzetten

Gefeliciteerd, u heeft uw infrarood paneel geinstalleerd. Het paneel is direct klaar voor gebruik, steek nu de stekker in het stopcontact.

Waarom infraroodpanelen

Voordelen infrarood panelen

Goedkoop in aanschaf

Infrarood paneel is voordelig in aanschaf. Er is ruime keuze in mogelijkheden en uitvoeringen. Er zijn altijd infraroodpanelen die aansluiten bij uw wens.

Goedkoop in verbuik

Infrarood panelen zijn voordelig in gebuik van energie. Gemiddeld verlagen infraroodpanelen de stook kosten met 30%.

Makkelijk te installeren

De installatie en montage van infraroodpaneel is gemakkelijk. Meestal kunt u dat eenvoudig zelf zonder de hulp van een installateur.

Gezond binnenklimaat

Infraroodpanelen zorgt voor een gezond binnenklimaat. Er is geen hinderlijke tocht en stofverplaatsing, en infraroodsysteem doet zijn werk geruisloos.

Comfortabel in gebruik

Infrarood geeft een comfortabele warmte. Na het inschakelen voelt u direct de stralingswarmte. Hierdoor is een ruimte snel verwarmd.

Goed voor het milieu

Infraroodverwarming is goed voor het milieu. Het is zuinig in gebruik en heeft u zonnepanelen dan kunt u gebruikmaken van uw eigen groene stroom.

Infrarood panelen offerte op maat

Vraag uw gratis offerte aan

123infraroodverwarming is leverancier van verschillende merken infraroodpanelen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw infraroodpaneel, maar ook voor de eventuele montage. Wij werken samen met een landelijk dekkend netwerk van installateurs die de infraroodverwarming vakkundig bij u kunnen installeren. Maak nu een afspraak voor advies of bel voor uw gratis offerte. 123infraroodverwarming comfortabel en zuinig verwarmen in drie simpele stappen.

Hier gratis offerte aanvragen
infrarood panelen offerte

Infrarood panelen toepassing

Project voorbeelden

infraroodpaneel in badkamer
Infrarood-paneel badkamer

Spiegel infrarood paneel

Steeds meer mensen gebruiken infraroodpanelen in de badkamer. Infrarood verwarming geeft een weldadige wellnesswarmte die direct voelbaar is.

Een infrarood paneel als een spiegel heeft daarbij nog als extra voordeel dat een beslagen spiegel tot het verleden behoort. Spiegel infraroodpaneel is fraai om te zien en ruimtebesparend.

Wanneer u de infrarood-verwarming laat aansturen door een thermostaat is uw badkamer op het gewenste tijdstip heerlijk warm.

Nu gratis offerte aanvragen
infrarood paneel slaapkamer
Infrarood panelen slaapkamer

Wit glas infraroodpaneel

Infrarood panelen zijn prima geschikt voor toepassing in een slaapkamer. Glas infraroodverwarming heeft een luxe uitstraling en past in iedere slaapkamer.

In een slaapkamer is slechts een aantal uren warmtevraag. Vaak staat hier de verwarming wel de hele dag aan. Met infrarood_verwarming kunt u gemakkelijk besparen door pas te verwarmen wanneer daadwerkelijk warmte nodig is

In combinatie met een thermostaat is uw slaapkamer op de ingestelde temeratuur wanneer u naar bed gaat.

Afspraak met onze adviseur