Infrarood verwarming voor uw badkamer

Zuinig verwarmen

Infrarood verwarming is zeer geschikt voor gebruik in uw badkamer. Er zijn diverse voordelen bij het verwarmen van een badkamer met infrarood verwarming ten opzichte van verwarmen met een gewone cv radiator.

Hoe vaak komt het voor dat u in uw badkamer komt en het er nog steeds koud is? Meestal loopt de radiator in de badkamer mee met het CV systeem of is de verwarming al afgeslagen. Ook kan het zijn dat u uw badkamer gebruikt op een tijd waarop de CV nog geen warmte levert.

Met een infraroodverwarming kunt u simpel verwarmen waar het nodig is. In een badkamer hanteren we meer vermogen zodat direct na inschakeling van uw infrarood paneel voor uw badkamer de temperatuur comfortabel oploopt.

Doordat uw infraroodverwarming u direct verwarmt heeft u het snel behaaglijk warm. In uw badkamer kunt u gebruikmaken van een aparte thermostaat met een week programma. Op deze manier regelt u de infrarood verwarming in de badkamer direct en plaatselijk.

Met een infrarood verwarming in de badkamer kunt u plaats besparen. Een infraroodverwarming is plat en gemakkelijk weg te werken aan muren of op het plafond. Op deze manier zorgt u voor extra ruimte in de badkamer.

Infrarood verwarming voor een badkamer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Veel mensen kiezen voor de combinatie van een verwarming en een spiegel. Deze spiegel infrarood verwarming is perfect geschikt voor gebruik de badkamer.

Naast de spiegel infrarood verwarming zijn ook de witte glazen infrarood panelen in trek bij gebruik in badkamers. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en geven uw badkamer een strak en schoon aanzicht.

Voor het aanleggen van infrarood verwarming in uw badkamer zijn eigenlijk geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig. Omdat infrarood panelen werken op stroom is een stroomaansluiting voldoende.

123infraroodverwarming heeft veel modellen infraroodverwarming die uitermate geschikt zijn voor de toepassing in een badkamer. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Infraroodverwarming voor uw badkamer
Simpel comfort verhogen

Naar de webwinkel