Infrarood verwarming in uw douche

Zuinige warmte

Met een infrarood verwarming in uw douche kunt u eenvoudig comfortabel verwarmen. Een infrarood verwarming is snel na de inschakeling op een lekkere temperatuur. Doordat infrarood verwarming gebruikmaakt van stralingswarmte en dus direct de warmte op u afstraalt bent u snel warm.

Vaak is het in een douche koud en hangt er geen of slechts een kleine verwarmingsradiator. Gemiddeld genomen is het verblijf een in douche kort en heeft de verwarming weinig tijd om op temperatuur te komen.

Een gewone verwarming in uw douche is vaak pas warm als u al lang uw douche heeft verlaten. Een andere optie is om de hele dag uw verwarming aan te laten staan maar dat kost weer onnodig veel energie. Met een infrarood verwarming in uw douche kunt u direct verwarmen wanneer u in uw douche stapt. U voelt dan direct de weldadige warmte.

Er zijn verschillende infraroodverwarmingen in het productenaanbod van 123infraroodverwarming die u kunt toepassen in uw douche. Vaak worden spiegel infraroodpanelen gebruikt. U combineert dan een spiegel met een verwarming, dat zorgt ook voor extra ruimte.

Ook voor de toepassing van infraroodverwarming in de badkamer van uw vakantiewoning kunt u gebruikmaken van een infraroodverwarming.

Het grootste voordeel ontstaat wanneer u de infraroodverwarming in uw badkamer gebruikt in combinatie met een regelbare ruimtethermostaat. Met een thermostaat kunt u de temperatuur van uw infraroodverwarming afstellen volgens een dagschema, en indien gewenst aanpassen.

Op de deze website staan diverse infraroodverwarming oplossingen beschreven om u inspiratie en tips te geven voor het juiste gebruik van infraroodverwarming. Door het maken van een juiste combinatie van thermostaat en infraroodverwarming in uw douche, verhoogt u gemakkelijk het comfort en verlaagt u tevens de verbruikskosten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van toepassing van infrarood verwarming in uw douche kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. In onze webwinkel kunt u direct een infraroodverwarming kopen.

Offerte aanvragen

Infrarood-verwarming in uw douche
Snel comfortabel warm

Naar de webwinkel