Infrarood verwarming ervaring

Wat ervaren onze klanten

infrarood verwarming ervaring
Krijtbord als verwarming

Infraroodverwarming

Afgelopen jaar hebben wij onze keuken uitgebouwd. Wij zochten een mooie verwarmingsoplossing die paste in het ontwerp van onze leefkeuken. Vrienden van ons hadden al enkele jaren positieve ervaring met infrarood verwarming in hun woonkamer. Met name de flexibiliteit en eenvoudige installatie spraken ons aan. 123infraroodverwarming heeft een grote selectie infraroodverwarming panelen. Het bezoek van de adviseur van 123infraroodverwarming bij ons thuis heeft ons veel inzicht gegeven in de mogelijkheden van infraroodpanelen in onze woning. We hebben verschillende uitvoeringen bekeken en de ervaringen van andere gebruikers opgevraagd. Het goede advies van de adviseur heeft de uiteindelijke keuze een stuk gemakkelijker voor ons gemaakt. We wisten precies wat we nodig hadden. Wij hebben direct een keuze gemaakt voor een infraroodverwarming die past bij onze inrichting. In onze leefkeuken pronkt nu een infraroodpaneel aan de muur dat wij kunnen gebruiken als krijtbord!

Offerte aanvragen
infrarood verwarming ervaring
Eigen RAL kleur op paneel

Ervaring RAL kleur infraroodverwarming

In onze garage hebben wij een hobbyruimte. Tijdens de winter was het er helaas altijd koud. De aanleg van een extra radiator was relatief duur. Op een woonbeurs hebben wij ervaring opgedaan en kennis gemaakt met infraroodverwarming. Na een zoektocht op internet hebben wij een infraroodverwarming gekocht in een eigen gekozen kleur. Met onze infrarood verwarming ervaring voelen wij een aangename warmte. Het installeren van de infraroodpanelen bleek heel erg gemakkelijk te zijn. Tijdens de afspraak met de adviseur van 123infraroodverwarming hebben we de mogelijkheden een voor een bekeken. Wij hadden best veel wensen met betrekking tot de uitvoering van de panelen. Uiteindelijk bleken de kosten voor het gewenste systeem erg mee te vallen. Daarbij konden de infraroodpanelen makkelijk worden aangebracht en worden aangestuurd met een thermostaat. Als wij onze ervaring laten spreken kunnen wij iedereen een infraroodverwarming aanraden.

naar de webshop

Infraroodverwarming ervaring

Heerlijke warmte lage kosten

Voor veel mensen is infraroodverwarming nog onbekend terrein, het bestaat echter al jaren. In landen als Oostenrijk en Duitsland worden woningen al jaren op deze manier verwarmd. 123infraroodverwarming heeft al veel ervaring opgedaan met infraroodverwarming. Wij helpen u graag bij het zoeken van een passende oplossing. In onze webshop kunt u direct een infrarood verwarming kopen, wanneer u echter vragen heeft over de mogelijkheden dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Wanneer u infraroodverwarming gebruikt zult u een weldadige warmte ervaren zonder hinderlijke luchtstroom. Van mensen met spier en gewrichtsklachten horen wij dat zijn minder last ervaren. Infrarood verwarming is dus niet alleen zuinig met energie maar ook nog eens gezond! Steeds meer mensen kiezen voor de toepassing van een infraroodpaneel. Soms als bijverwarming maar steeds vaker kiezen onze klanten voor infraroodpanelen als hoofdverwarming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact op met onze specialisten, wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze.

Offerte aanvragen

Wat zijn uw ervaringen met infraroodpanelen?

ervaringen van gebruikers

wij stelde gebruikers de volgende vraag:

Wat zijn uw ervaringen met infraroodpanelen?

De beste ervaringen hoort u natuurlijk van de gebruikers van infraroodverwarming. Wij hebben klanten gevraagd naar hun ervaringen met infraroodverwarming. Enkele antwoorden hebben wij voor u op een rij gezet.

De ervarigen van deze mensen zijn gebaseerd op het gebruik van infrarood verwarming in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers en badkamers. Sommige mensen gebruiken de infrarood verwarming als hoofdverwarming, andere personen gebruiken infraroodpanelen als bijverwarming

Direct een offerte aanvragen
  • De infraroodverwarming is snel op temperatuur
  • In onze badkamer ervaren wij een vermindering van schimmel
  • Wij gebruiken infraroodverwarming als bijverwarming in de zitkamer. Wanneer het in voor en najaar wat kouder is gebruiken wij alleen de infraroodverwarming. Hierdoor hebben wij een besparing op de stookkosten
  • Ik gebruik de infraroodverwarming in mijn studeerkamer met een aparte thermostaat. Zo verwarmen wij daar alleen als het nodig is.
  • Infraroodverwarming is leuk! Wij hebben een prachtige foto, gemaakt tijdens onze vakantie, op het paneel laten zetten.
  • Wij kochten infraroodpanelen voor onze vakantiewoning na de goede ervaring van onze vrienden. We besparen daarmee op een dure gasaansluiting.