Infrarood verwarming voor uw garage

Snel en zuinig warm

Infrarood verwarming kan goed worden gebruikt voor het verwarmen van een garage. Vaak is standaard geen verwarming in een garage aangebracht en is het er in de winter toch erg koud.

Met een infrarood verwarming heeft u de mogelijkheid uw garage op een eenvoudige manier te voorzien van een comfortabel verwarmingsysteem. U kunt de infraroodverwarming vaak goed bevestigen aan het plafond of aan de muren van de garage.

Omdat voor de aansluiting van een infraroodverwarming een stroomvoorziening volstaat, hoeven geen extra leidingen te worden getrokken of een extra CV ketel te worden aangeschaft voor het gebruik in de garage.

U kunt de infrarood verwarming op diverse manieren gebruiken. De infraroodpanelen kunnen prima worden gebruikt als hoofdverwarming in de garage. Ook als vorstbeveiliging werkt deinfrarood verwarming garagegoed.

Om de temperatuur te regelen kan de infraroodverwarming worden aangestuurd door een thermostaat. De thermostaat meet de temperatuur in de ruimte om vervolgens de infraroodverwarming aan en uit te schakelen totdat de gewenste temperatuur behaald is.

Het installeren van een thermostaat is makkelijk omdat de thermostaat draadloos is. De meest simpele vorm van thermostaat is een plugin thermostaat. Deze kan worden geplaatst in het stopcontact; de stekker van de infrarood verwarming kan in de thermostaat worden gestoken.

Door het gebruik van voordelige infrarood verwarming in uw garage maakt u van een koude garage in een handomdraai een multifunctionele werkplek. Het klussen of sleutelen is nu ineens een stuk aangenamer.

In steeds meer huizen gebruikt men de garage niet meer om de auto in te parkeren. Vaak is het als een verlengde van de woning in gebruik. Om te kunnen voorzien in een adequate verwarming zonder het trekken van cv-leidingen is een infraroodpaneel zeer geschikt.

Ook wanneer u van uw garage een leefruimte wilt maken zoals een slaap- of badkamer. Kan met een infraroodpaneel simpel worden verwarmt. Voor meer mogelijkheden en toepassingen bij het verwarmen van uw garage kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Infrarood-verwarming in de garage
snel heerlijk warm

Naar de webwinkel