Download de infrarood verwarming prijzen

Prijslijst downloaden

Bij de aanschaf van een infrarood verwarming kijkt u naar de prijs. Bij 123infraroodverwarming hebben wij naast een exclusieve lijn met infraroodverwarming, ook een selectie instappanelen. Deze budgetpanelen zijn een prima keuze voor het verwarmen van ruimtes met weinig branduren zoals een garage, recreatiewoning of studiekamer. Ook zijn deze panelen een prima oplossing wanneer u een beperkt budget beschikbaar heeft. De instapmodellen hebben een hoogwaardige kunststof paneelafwerking in plaats van een glasplaat.

De prijzen van de panelen met een glasplaat liggen wat hoger dan de prijzen van de instapmodellen. Het voordeel van een paneel met een glasplaat is de opbrengst. De aanschafprijzen liggen iets hoger maar een paneel met een glasplaat is efficienter in gebruik. Een infraroodverwarming met een glasplaat verbruikt minder energie voor het verwarmen van een zelfderuimte.

Naast de verbruikseigenschappen van een infrarood verwarming spelen zaken als uiterlijk en afwerking een belangrijke rol bij de prijsstelling.

Voordat u op zoek gaat naar een infrarood verwarming is het verstandig om te bepalen wat uw wensen zijn. De navolgende vragen moet u vooraf voor uzelf beantwoorden: Wat is mijn budget? Waar komt de infrarood verwarming te hangen? Is het paneel zichtbaar of kan het bijna onzichbaar worden opgehangen. Moet een paneel een rol spelen in uw inrichting? etc.

Onze prijslijst geeft een compleet overzicht van de prijzen.

Naast de prijs van de infrarood verwarming bepaalt de aanwezigheid van stopcontacten of stroompunten soms of u extra kosten moet maken voor het eventueel verleggen daarvan.

Laat u vooraf goed door ons adviseren over de mogelijkheden in uw situatie.

De prijs van het verbruik van infrarood verwarming is doorgaans laag. Een infraroodverwarming zorgt meestal voor een besparing op het verbruik van energie.

Door op een afgewogen manier uw infrarood verwarming samen te stellen kunt u al voor een lage prijs genieten van alle voordelen van infrarood verwarming.

In onze prijslijst staan de prijzen van de infraroodverwarming vermeld. Het is ook mogelijk een van onze adviseurs een offerte op maat te laten maken.

Prijslijst downloaden

Infrarood verwarming prijslijst downloaden

Prijslijst downloaden

Wat zeggen klanten over onze prijslijst?

Lage prijs hoge kwaliteit

infraroodverwarming prijs

Wij hebben een infrarood verwarming gekocht voor onze badkamer. Voor een lage prijs hebben we nu een spiegel en verwarming in een! Met een infarroodverwarming spiegel hebben wij extra ruimte vrijgemaakt in onze relatief kleine badkamer en we hoefden geen verwarming te kopen en aan te sluiten!"Extra ruimte en een lage aanschafprijs" Fam. Verbiest Oisterwijk

"Een spiegelverwarming voor een lage kostprijs"
infrarood panelen prijs

Na het vergelijken van verschillende aanbieders hebben wij onze infrarood verwarming gekocht bij 123infraroodverwarming. Voor ons draaide het niet om de laagste aanschafprijs, wij zochten kwaliteit. Het advies en de producten van Europeesche fabrikanten sprak ons aan. "Wij spelen op zeker en kochten bij 123infraroodverwarming " R. van der Wal Eindhoven

"Wij kochten kwaliteit"