Infrarood verwarming schilderij

Kunst als verwarming

Met een infrarood verwarming schilderij kunt u genieten van een heerlijke warmte en een mooie kunstvoorstelling aan de wand. Infrarood verwarming schilderijen geven u de mogelijkheid sfeer te creëren met een verwarming.

Infrarood verwarming schilderijen zijn er in verschilleden uitvoeringen. Als eerste bestaat er het foto-infraroodpaneel. Bij een foto infrarood verwarming worden afbeeldingen die eventueel door uzelf zijn uitgezocht verwerkt in de glazen voorplaat van de infraroodverwarming. De techniek is vergelijkbaar met die van een foto in glas die bij een fotograaf te bestellen zijn.

Bij een foto infrarood verwarming schilderij is de afbeelding in het glas verwerkt. Er ontstaat op deze manier een hoog resolutie afbeelding met waarheidsgetrouwe beeldweergave. Een foto kan hiervoor worden gebruikt. Steeds meer mensen leveren foto’s van bekende kunstwerken aan die wij vervolgens verwerken in een infrarood verwarmingsoplossing.

Een andere mogelijkheid is de bedrukking van een aluminium infraroodpaneel. Bij deze panelen is de afbeelding met een zeefdruktechniek aangebracht op de infraroodverwarming. Wanneer deze techniek gebruikt is krijgt het schilderij meer het uiterlijk van een canvas doek of olieverfschilderij.

Beiden technieken geven een schitterend resultaat. Het is aan u welke stijl het beste past bij de aangeleverde afbeelding of de inrichting die u wenst.

Voor binnenhuisarchitecten bestaan met deze techniek ongekende mogelijkheden om verwarming deel uit te laten maken van de inrichting. Wij kennen de mogelijkheden door en door. Zo hebben wij afbeeldingen van hout, marmer en natuursteen als foto aangebracht. Ook bekende schilderwerken van grote internationale artiesten zijn door ons verwerkt in infraroodverwarming panelen.

Met een infrarood verwarming schilderij haalt u iets unieks in huis. U bepaalt zelf het uiterlijk van de verwarming op een manier die bij u past. Onze adviseurs helpen u graag verder bij het bepalen van het uiterlijk van uw nieuwe infraroodverwarming.

Naar de webwinkel

Infraroodverwarming met afbeelding
Warme kunst

Vraag ons naar de mogelijkheden