Infrarood verwarming in uw toilet

Snel warm

Infrarood verwarming zorgt voor een aangename warmte in uw toilet. Bij de bouw van woningen gaat men meestal uit van een beperkte warmtevoorziening in het toilet. Dat is niet altijd een probleem, soms echter zijn toiletruimtes in de winter erg koud.

Wanneer u een toilet heeft waar het in de winter niet aangenaam is, vraagt het vaak veel bouwkundige aanpassingen om daar alsnog een verwarming aan te leggen. Meestal blijft de situatie daarom bestaan.

Het is echter helemaal niet nodig om in een koude wc te verblijven. Een infrarood verwarming biedt hierbij de oplossing. In een toilet ruimte is over het algemeen maar weinig ruimte beschikbaar. Gelukkig kan een infrarood verwarming als een schilderij hoger aan de muur worden bevestigd.

Doordat een kleine infrarood verwarming uw toilet al aangenaam kan verwarmen is ook de montage aan een plafond een prima oplossing. Het lichte paneel kan direct, of met beugels worden vastgemaakt. Omdat een infrarood verwarming werkt op stroom is wel een stoomaansluiting nodig. Dak kan in de vorm van een lichtpuntvoeding, maar ook een simpel stopcontact volstaat.

Niet ieder toilet is hetzelfde en mensen hebben verschillende eisen wanneer het gaat om de inrichting van een woning. Voor een toilet is dat niet anders. In het ruime productenaanbod van ons bedrijf kunt u kiezen uit veel oplossingen.

Van een simpele infraroodverwarming met een lage prijs tot een luxe infrarood verwarming voor uw toilet met een eigen gekozen afbeelding. Ook het gebruik van een spiegel infraroodverwarming behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Onze specialisten hebben een ruime ervaring in de toepassing van infraroodverwarming. Niet alleen een particulier toilet kan met infrarood worden verwarmd. Steeds vaker worden wij benaderd door bedrijven, instellingen en horeca ondernemers die op zoek zijn naar een oplossing voor de verwarming van hun toilet.

Offerte aanvragen

Infraroodverwarming op het toilet
Snel warm

Naar de webwinkel