Infrarood verwarming in uw woning

Comfortabel en zuinig verwarmen

Infrarood verwarming is geschikt voor het verwarmen van een woning als hoofdverwarming. Met een infrarood verwarming warmt u objecten zonder eerst de lucht op te warmen. Na het inschakelen van uw infraroodverwarming voelt u direct de warmtestraling.

In landen als Duitsland, Oostenrijk en Belgie is het verwarmen van een woning met infrarood verwarming net zo normaal als met radiatoren. In Nederland moet men nog wennen aan het idee. Nederland is van oudsher erg georiënteerd op gas als bron voor de verwarming. Met een energieverslindende gasketel worden radiatoren in huizen verwarmd. De radiator staat vervolgens de warmte af aan de omringende lucht. De warmelucht moet op haar beurt de bewoners gaan verwarmen.

Steeds meer mensen begrijpen de voordelen van stralingsverwarming. Met infrarood verwarming kunt u in uw woning bepaalde delen (bij)verwarmen, zonder dat de gehele woning hoeft te worden verwarmd. Dat is niet alleen energiebewust maar ook comfortabel en snel.

Infrarood verwarming is inmiddels verkrijgbaar in veel verchillende vormen en uitvoeringen. Bij 123infraroodverwarming hebben wij ons gespecialiseerd in de infraroodpanelen. Deze vorm van infrarood verwarming is het meest energiezuinig en daarbij het gemakkelijkst toe te passen.

In ons assortiment kunt u een verwarming vinden voor uw woning die past bij uw woonwensen en inrichting. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen gebruik maken van infraroodverwarming in hun woning.

Infrarood verwarming is niet alleen zuinig in gebruik, het is ook nog eens makkelijk te installeren. Omdat infraroodpanelen werken op stroom volstaat een stroompunt in de buurt van de verwarming voor de werking van uw systeem. Het trekken van CV leidingen behoort daarmee tot het verleden.

Bij de juiste toepassing van infraroodpanelen in uw woning kunt u flink op de verbruikskosten besparen. Een infraroodpaneel is zuinig met energie en dat scheelt u in de kosten. Een infrarood verwarming is dus niet alleen mooi om te zien, het kan zelfs worden gebruikt voor besparing op uw energierekening.

Het aantrekkelijke uiterlijk van een infraroodverwarming zorgt ervoor dat er altijd een infrarood verwarming is die past bij uw inrichting. In ons assortiment kunt infraroodpanelen vinden als een spiegel of krijtbord. Maar ook in RAL kleuren en wit en zwart glas.

Bekijk de mogelijkheden in onze webwinkel en neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over de toepassingen.

Offerte aanvragen

Infraroodverwarming voor uw woning
Mooi en warm

Naar de webwinkel