infrarood verwarmingspanelen zijn zuinig

infrarood verwarmingspanelen uitgelegd

Infrarood verwarmingspanelen zijn gemaakt voor het verwarmen van woningen en kantoren. Met een infrarood verwarmingspaneel kan veel op de stookkosten worden bespaard. Infrarood verwarmingspanelen zijn energiezuinig omdat deze direct de objecten en personen in een ruimte verwarmen zonden eerst de lucht te moeten verwarmen

Infrarood verwarmingspanelen zijn niet nieuw. In landen zoals bijvoorbeeld Duitsland en België is het verwarmen van woningen met infrarood panelen al helemaal ingeburgerd. In Nederland moeten de mensen nog een beetje wennen aan het idee.

Soms worden infrarood verwarmingspanelen verward met elektrische verwarming. Er is echter een groot verschil tussen deze twee manieren van verwarmen. Bij een gewone elektrische verwarming of een elektrisch warmtepaneel verwarmt men de lucht. Het verwarmen van lucht is niet efficiënt en zelfs energie onzuinig en duur in gebruik.

Wij hebben veel verschillende infrarood verwarmingspanelen in ons assortiment opgenomen. Er is altijd wel een paneel dat aansluit bij uw wensen en inrichting van uw woning. Wanneer u van plan bent om een infrarood paneel te gaan kopen is het verstandig een bezoek te brengen aan onze showroom.

In onze showroom laten wij u de mogelijkheden met infrarood verwarmingspanelen zien en kunt u de heerlijke warmte van een infrarood paneel zelf ervaren. Voor een juiste verwarming is het verstandig om u goed te laten adviseren over de mogelijkheden en de werking.

Met een infrarood verwarmingspaneel kan men op verschillende manieren verwarmen. Een paneel kan worden gebruikt als hoofdverwarming, maar ook zeer efficiënt worden ingezet als bijverwarming in een ruimte waar geen verwarming aanwezig is of de bestaande verwarming onvoldoende warmte geeft.

Omdat wij verschillende merken infrarood verwarmingspanelen leveren heeft u een zeer ruime keus. Indien u daar prijs op stelt bestaat ook de mogelijkheid om bij u thuis een technische inventarisatie uit te voeren. Maak nu vrijblijvend een afspraak in onze showroom en laat u goed adviseren door onze specialisten.

Offerte aanvragen

Infrarood verwarmingspanelen
bekijk onze showroom

Naar de webwinkel