Infraroodpaneel zorgt voor verwarming

Infraroodpaneel voor uw woning

Een infraroodpaneel is een elektrische verwarming die werkt op basis van stralingsverwarming. Met een infraroodpaneel kan een ruimte energiezuinig worden opgewarmd. Steeds meer mensen horen over de voordelen van comfortabel en zuinig verwarmen met infrarood.

123infraroodverwarming is sinds 2008 gespecialiseerd in de levering en installatie van infraroodpanelen aan particulieren en bedrijven. Soms vinden mensen het lastig om een juiste keuze te maken voor een infraroodpaneel.

Helaas zijn er nog veel bedrijven op internet actief die zonder enige kennis of vorm van advies infraroodpanelen van slechte kwaliteit verkopen. Als particulier is het van belang goed na te gaan of uw leverancier wel kennis van zaken heeft. U koopt een CV ketel toch ook niet bij een bakker?

Een infraroodpaneel bestaat uit drie verschillende lagen. De eerste laag zit aan de achterkant van het paneel en zorgt voor de isolatie. Deze isolatielaag zorgt ervoor dat de geproduceerde warmte naar de voorkant van het paneel gereflecteerd word.

Tussen de achterplaat en de voorplaat van het paneel zit een soort folie dat zorgt voor de opwarming van het paneel. Dit is het gedeelte dat zorgt voor de productie van infrarood en de reflectieve warmte die een infraroodpaneel uitstraalt.

Aan de voorkant zit de afwerklaag van het paneel. Deze afwerklaag zorgt voor het uiterlijk van uw infraroodpaneel. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk; afhankelijk van uw wensen kiest u een uitvoering die bij u past.

In ons assortiment zijn infraroodpanelen opgenomen met een afwerking van glas. Deze glazen afwerking is dan verkrijgbaar met of zonder een framerand. Ook hebben wij de mogelijkheid uw infraroodpaneel te laten bedrukken met een eigen gekozen afbeelding of foto. De infraroodpanelen kunnen naast een glas op ralkleur ook geleverd worden in metaal.

Een infraroodpaneel van metaal is slijtvast en bijvoorbeeld heel geschikt voor vakantiewoningen of studentenkamer. Tijdens een afspraak in onze showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Offerte aanvragen

Een infraroodpaneel voor iedereen
zuinig verwarmen

Naar de webwinkel