Infraroodverwarming spiegel

Spiegel verwarming

Een infraroodverwarming spiegel is perfect geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld een badkamer. Op deze manier combineert u het goede van 2 werelden. Op de eerste plaats heeft u geen radiator meer nodig in de badkamer. Daardoor bespaart u een hoop ruimte en eventuele installatiekosten.

De infraroodverwarming spiegel is niet alleen plaatsbesparend. Doordat de spiegel warm wordt behoort een beslagen spiegel ook tot het verleden.

Een infraroodverwarming spiegel kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd net zo eenvoudig als een schilderij. Wel heeft u een stroompunt nodig voor de stroomvoorziening. Na de montage is het paneel direct klaar voor gebruik.

Er zijn verschillende manieren om de spiegel infrarood verwarming te regelen. U kunt het paneel een een gewone schakelaar bevestigen. De verwarming gaat dan aan wanneer u de schakelaar omzet. Het is echter beter om de spiegel infraroodverwarming aan te sturen met een thermostaat.

In combinatie met een thermostaat zal de spiegel de regeling van de thermostaat volgen, op deze manier verwarmt u energiezuinig en efficiënt.

De afgelopen jaren hebben wij de spiegel infrarood verwarming al op diverse projecten ingezet. Niet alleen in een badkamer komt dit infrarood paneel tot zijn recht. Ook voor gebruik in een gang als passpiegel werkt het perfect.

Een slaapkamer met een wastafel kan onzichtbaar worden bijverwarmd met een infraroodverwarming spiegel. In recreatiewoningen vervangen deze spiegels de energieverslindende elektrische kachels op een sfeervolle manier.

Voor iedere toepassing hebben wij een oplossing paraat. Verschillende afmetingen van de spiegels zijn voorraadig zodat u eenvoudig een model kunt uitzoeken dat past bij uw project of te verwarmen ruimte.

De mogelijkheden zijn legio. In ons assortiment zijn diverse infraroodverwarming spiegels opgenomen. In onze webwinkel kunt u meer informatie vinden over de afmetingen. Wanneer u vragen heeft over de toepassingen en mogelijkheden staan wij u graag bij met advies.

Offerte aanvragen

Infraroodverwarming spiegels
Koopt u hier voordelig

Naar de webwinkel