ir verwarmingspaneel is zuinig

ir verwarmingspaneel wat is dat?

Het verwarmen met een Ir verwarmingspaneel, beter bekend onder de naam infraroodverwarming, is energiebesparend en snel. Met een ir verwarmingspaneel wordt niet de lucht, maar worden juist de objecten in een ruimte rechtstreeks verwarmd.

Op de markt hanteert men verschillende namen voor infrarood verwarming; soms praat men over een ir verwarmingspaneel. Met al deze vormen van verwarming gaat het om het energiezuinig verwarmen van ruimtes zoals woningen en kantoren.

Steeds vaker willen mensen in hun woning een slimme en energiebesparende manier van verwarming aanleggen zonder hierbij hoge kosten te moeten maken. Juist voor deze situaties is een ir verwarmingspaneel zeer geschikt.

Ir verwarmingspanelen zijn er van verschillende merken. De goedkope panelen zijn vaak van een matige kwaliteit en geven weinig warmte. Daarbij zijn de goedkope verwarmingen vaak veel minder zuinig en efficiënt dan de ir verwarmingspanelen van een goede kwaliteit.

Het is soms moeilijk op internet te zien of een infraroodverwarming van goede kwaliteit is. U moet daarbij vaak uitgaan van het verkoopverhaal van een internetverkoper die meestal weinig verstand van zaken heeft. Bij 123infraroodverwarming vinden wij een goed advies juist erg belangrijk, daarom hebben wij een echte showroom die 6 dagen per week is geopend.

In onze showroom kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken en neemt een specialist alle tijd om u juist te kunnen adviseren. Ook is het belangrijk dat u in onze showroom de warmte van de verschillende panelen kunt ervaren. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden.

In onze showroom zijn ir panelen opgesteld van de leveranciers waarvoor wij de distributie verzorgen; u krijgt hiermee een compleet overzicht van de mogelijkheden op de markt. Wij leveren alleen een ir verwarmingspaneel van een goede kwaliteit en van producenten uit Europa.

Wij nodigen u van harte uit een vrijblijvende afspraak te maken in onze showroom. Wij maken graag tijd voor u vrij om de mogelijkheden door te spreken. Het is vaak druk met afspraken, wilt u dus zeker zijn dat onze adviseur voldoende tijd voor u kan vrijmaken dan is het verstandig vooraf een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

ir verwarmingspanelen
bekijk de werking

Naar de webwinkel