Nano infrarood verwarming

Werking nano infraroodverwarming

nano infrarood verwarming hoe werkt dat eigenlijk? De straling van warmtepanelen is vergelijkbaar met zonnestraling. Het verschil in temperatuur tussen wanneer de warmtestralen je lichaam raakt en wanneer zij worden tegengehouden is direct voelbaar. Net zoals bij infraroodpanelen verwarmt de zon objecten en niet de lucht zelf. Nano Infrarood verwarming is hierdoor de beste vorm van verwarmen.

Bezoek webwinkel

Nano infrarood panelen maken gebruik van elektromagnetische energie. Deze energie maakt onderdeel uit van een elektromagnetisch spectrum. Net zoals radiogolven, microgolven, lichtstralen, ultraviolette straling, röntgenstraling en gammastralen. Binnen het spectrum valt nano infrarood-verwarming tussen microgolven en lichtstralen in. De golflengte van nano infrarood verwarming ligt onder die van micro golven, maar boven lichtstralen.

Door een gepatenteerde formule bereikt onze nano infrarood verwarming het optimale spectrum. Bij dit proces wordt gebruik gemaakt van een Koolstof-Nikkel mengsel en een zilvergeleider. De panelen zijn bekleed met een isolerende laag en 100% PE bescherming. De unieke reflecterende technologie straalt alle nano infrarood stralen uit naar de voorkant van de verwarming zodat geen verlies ontstaat.

Gratis offerte

Waarom nano infrarood verwarming kopen

Nano infrarood-verwarming is zuinig

123infraroodverwarming verkoopt al sinds 2010 infrarood verwarming. Ons productenaanbod is samengesteld uit producten van fabrieken uit Europa. Onze infraroodpanelen zijn uitvoerig door ons getest op juiste werking en een goed rendement. De producten worden gekocht bij fabrieken met goede garantie en een betrouwbare kwaliteit.

Bij 123infraroodverwarming koopt u geen infraroodverwarming van onbekende nieuwkomers. Bij 123infraroodverwarming ontvangt u deskundig advies en degelijke nazorg. Onze producten worden geleverd met een goede garantie

Naar de webwinkel

Infrarood verwarming is zuinig

Verwarming zuinig in gebruik doordat de objecten direct worden opgewarmd dat verlaagt uw energiekosten.

Met Infrarood verwarming geen onderhoud

Infrarood panelen hebben geen onderhoud nodig zoals een CV systeem. Op die manier bespaart u ook op uw jaarlijkse onderhoud.

Wij leveren infraroodverwarming uit voorraad

Bij ons koopt u infraroodverwarming uit voorraad u hoeft dus niet lang op uw bestelde artikelen te wachten.

Ook installatie mogelijk

Indien gewenst kunnen wij de installatie van de door u gekochte infarood verwarming uitvoeren.