plafond verwarmingspanelen voor kantoor

plafond verwarmingspanelen toepassen

Plafond verwarmingspanelen zijn zeer geschikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld een kantoor of productieomgeving met een systeemplafond.

De plafond verwarmingspanelen hebben dezelfde maat als de plafondplaten die worden gebruikt in de moderne systeemplafonds. U kunt dan denken aan de maten 60x60 centimeter en 60x120 centimeter. Het plaatsen van plafond verwarmingspanelen is eenvoudig doordat de bestaande plafondplaat een op een kan worden uitgewisseld.

Onze moderne plafond verwarmingspanelen werken met infraroodstralingwarmte en zijn daardoor zeer energiezuinig. U kunt uw kantoor hiermee niet alleen voor een heel laag bedrag uitrusten met een comfortabele verwarming, ook is het mogelijk per ruimte de temperatuur van de plafond verwarmingspanelen te regelen.

Met een eenvoudige plug-in thermostaat of een thermostaat met plug-in ontvangers maakt u in een handomdraai een plug en play verwarmingsysteem dat u desgewenst kunt meeverhuizen naar een andere locatie. Tijdens het gebruik zorgt de energiezuinige stralingswarmte voor optimale verwarming van de aanwezige personen en objecten in de ruimte.

Met plafond verwarmingspanelen worden steeds vaker kantoren verwarmd die slechts gedeeltelijk of beperkt in gebruik zijn doordat steeds meer werknemers thuis werken. Een voordeel van het lokaal verwarmen dat mogelijk is met plafond verwarmingspanelen is de enorme kostenbesparing omdat alleen daar waar daadwerkelijk mensen aanwezig zijn de verwarming in werking is.

Steeds meer bedrijven ontdekken de besparende verwarmingsmogelijkheden met infraroodverwarming verwerkt in plafond verwarmingspanelen en stappen over op deze energiezuinige manier van verwarmen. Onze specialisten vertellen u graag meer over de werking en de mogelijkheden bij uw bedrijf.

Voordat u overgaat tot het verwarmen met plafond verwarmingspanelen is het verstandig advies in te winnen bij onze experts en desgewenst een afspraak te maken in onze showroom. Wij kunnen u daar de precieze werking goed uitleggen en u kunt de warmte van de panelen daar zelf ook voelen.

Offerte aanvragen

plafond verwarmingspanelen
aanbrengen

Naar de webwinkel