vakantiewoning verwarmen met infrarood

vakantie woning verwarming

Vakantiewoning verwarming is vaak een dure aangelegenheid. Zeker verouderde vakantiewoningen zijn vaak niet goed geïsoleerd. Door deze slechte isolatie zijn de verbruikskosten meestal hoog. Daarbij is het tarief dat moet worden betaald voor het gas hoog. Veel vakantieparken maken gebruik van een gezamenlijke gastank die periodiek moet worden bijgevuld.Sommige vakantiewoningen hebben hun eigen gastank. In beiden gevallen is de gasprijs veel hoger dan bij een gewoon particulier huis.

In sommige gevallen is er zelfs helemaal geen gasaansluiting aanwezig. De vakantiewoningen worden dan meestal verwarmd met elektrische verwarming omdat een openhaard vaak niet gebruikt mag worden in de bosachtige omgeving.

Infraroodverwarming is dan een uitkomst. Niet alleen is infrarood verwarming zuinig in het gebruik, het is ook veilig en gemakkelijk aan te brengen. Wanneer een bestaande elektrische verwarming is vervangen door een infraroodverwarming, dalen in een vakantiewoning de kosten voor de verwarming gemiddeld met 57%.

Omdat een infraroodverwarming eenvoudig per ruimte kan verwarmen, is het mogelijk bepaalde ruimtes te verwarmen zonder dat de gehele woning hoeft te worden verwarmd. Dat is gemakkelijk, energiebewust en comfortabel.

In tijden waarop u uw vakantie woning niet mag gebruiken kan een thermostaat die is uitgerust met hygrostaatfunctie de woning in uw afwezigheid op temperatuur houden en ook de luchtvochtigheid bewaken. Zo voorkomt u een slechte lucht in de woning.

De verwarming die wij gebruiken in een gewone woning is prima geschikt voor vakantiewoningen. In sommige gevallen kiezen klanten voor een goedkoper uitgevoerd paneel. Wij hebben voor vakantiewoningen een uitgekiend aanbod.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van het verwarmen van een vakantiewoning. Mocht u vragen hebben over de benodigde capaciteit of andere vragen aangaande het gebruik van een infraroodpaneel als vakantiewoning verwarming horen wij dat graag.

Indien gewenst maken wij voor u een offerte op maat, eventueel in combinatie met een advies op locatie zodat wij de mogelijkheden voor uw recreatie woning gezamenlijk kunnen bekijken.

Offerte aanvragen

Goedkoop uw vakantiewoning verwarmen
bespaar op kosten

Naar de webwinkel