verwarmen met infrarood panelen

verwarmen met infrarood panelen hoe moet dat?

Verwarmen met infrarood panelen werkt anders dan conventionele verwarming. Wanneer er gekozen wordt voor verwarmen met infrarood panelen wordt niet de lucht, maar worden de objecten in de ruimte waar de verwarming met infrarood panelen hangen verwarmd.

De muren, vloer, personen en meubels worden door de straling van de infrarood panelen verwarmd. Deze stralen vervolgens weer de opgenomen warmte uit. Verwarmen met infrarood panelen is vergelijkbaar met opgewarmd worden door de straling van de zon.

Door te verwarmen met infrarood panelen is de gevoelstemperatuur in de ruimte hoger dan wanneer u met conventionele verwarming de ruimte verwarmt. Dit heeft als voordeel dat u de verwarming met infrarood panelen enkele graden lager kunt zetten. De stralingswarmte van infrarood panelen voelt zacht en comfortabel aan. Ook bespaart u door te verwarmen met infrarood panelen ook nog eens op de stookkosten.

Verwarming met infrarood panelen heeft als voordeel dat er geen onderhoud uitgevoerd hoeft te worden. Door te verwarmen met infrarood panelen zal de luchtvochtigheid in de ruimte waar de panelen hangen stabiel blijven. De lucht in huis blijft fris en stofvrij. Voor mensen met een allergie voor huisstofmijt is verwarmen met infrarood panelen dus ideaal.

Wanneer u een nieuw huis heeft gekocht of een renovatie aan uw huis van plan bent, is verwarmen met infrarood panelen een ideale keuze. Er hoeven voor de infrarood panelen geen leidingen aangelegd of omgeleid te worden. Ook is de aanschaf van de verwarming met infrarood panelen betaalbaar.

Het verwarmen met infrarood panelen is daarnaast ook een lust voor het oog de panelen zijn in vele verschillende motieven en uitvoeringen verkrijgbaar. Wij hebben altijd een uitvoering die past in uw inrichting.

Heeft u interesse in advies of een afspraak in onze showroom, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Voordelig verwarmen met
infrarood panelen

Naar de webwinkel