verwarmingspaneel badkamer snel en effectief

Badkamer verwarmen met een verwarmingspaneel

Een infrarood verwarmingspaneel voor de badkamer is een goede investering. Het is niet alleen energiezuinig maar ook efficiënt. Een infrarood verwarmingspaneel voor de badkamer verwarmt objecten zoals muren, vloer, plafond en badmeubels.

Deze objecten geven de straling vervolgens weer af waardoor er een aangename warmte in de badkamer ontstaat. U kunt de warmte van een verwarmingspaneel voor de badkamer vergelijken met de warmte van de zon.

Het infrarood verwarmingspaneel is gemakkelijk te installeren in de badkamer. U hebt alleen een stopcontact nodig. In de badkamer hoeft u geen leidingen meer te plaatsen of verplaatsen om het verwarmingspaneel te installeren. U bespaart een stuk op de investeringskosten.

Doordat het verwarmingspaneel objecten verwarmt en niet de lucht, kunt u de thermostaat 1 tot 2 graden lager zetten om hetzelfde warmtegevoel te krijgen als bij conventionele verwarming.Omdat u maar een aantal uur per dag in de badkamer aanwezig bent hoeft het verwarmingspaneel in de badkamer ook niet de hele dag te branden.

Met een thermostaat regelt u de gewenste tijd dat het verwarmingspaneel moet branden. Dit bespaart u veel op de stookkosten. Het infrarood verwarmingspaneel verwarmt ook de muren waardoor schimmels minder kans krijgen. Ook voor mensen met artritis is een infrarood verwarmingspaneel een aanbeveling.

De spieren worden door de infraroodstraling opgewarmd waardoor deze weer soepeler worden. Tevens zal door de infraroodstraling de badkamer en handdoeken sneller droog zijn. Het verwarmingspaneel in uw badkamer is geluidloos omdat deze zonder ventilator werken.

Ze zijn binnen een kwartier op vol vermogen en zorgen dat u kunt genieten van de comfortabele warmte. De verwarmingspanelen verhogen de bloedcirculatie, ontgiften het lichaam en ontspannen de spieren. Reden genoeg om voor verwarmingspanelen in uw badkamer te gaan.

Offerte aanvragen

Uw badkamer
warm met een verwarmingspaneel

Naar de webwinkel