verwarmingspaneel met thermstaat

Een verwarmingspaneel met thermostaat sturen

Een infrarood verwarmingspaneel met thermostaat is een energiezuinige verwarming die u eenvoudig kunt bedienen. Met een verwarmingspaneel verwarmt u geen lucht, maar objecten en personen worden direct verwarmd. De verwarmingspanelen zijn na een kwartier warm waarna u kunt u genieten van een prettige stralingswarmte.

Een infrarood verwarming voelt warmer en prettiger aan dan centrale verwarming. De infrarood verwarmingspanelen kunnen gebruikt worden om een hele ruimte te verwarmen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een bepaalde plek te verwarmen. Vaak wordt een infrarood verwarmingspaneel met thermostaat en ontvanger gekoppeld.

De keuze voor een verwarmingspaneel met een juiste thermostaat werkt zeer zuinig. Daarnaast bespaart men optimaal op het energieverbruik. Men kan de thermostaat 1 tot 2 graden lager zetten bij een verwarmingspaneel, dan u gewend bent bij uw centrale verwarming. Als u kiest voor een verwarmingspaneel met thermostaat, zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk.

Wilt u de temperatuur van het verwarmingspaneel snel en eenvoudig regelen, kies dan voor een plug-in thermostaat. Deze thermostaat plaatst u in het stopcontact van de ruimte waar ook het verwarmingspaneel hangt. De stekker van het verwarmingspaneel stopt u vervolgens in de plug-in thermostaat.

Wanneer u het verwarmingspaneel wilt bedienen met een draadloze thermostaat moet u er rekening mee houden dat daar ook een ontvanger bij hoort. De communicatie tussen thermostaat en ontvanger verloopt dan draadloos. De thermostaat monteert u op de muur van de ruimte waar ook het verwarmingspaneel hangt. De ontvanger plaatst u tussen het verwarmingspaneel en de stroomtoevoer. Er zijn diverse ontvangers mogelijk waaruit u kunt kiezen.

Een inbouwontvanger plaatst u in de ruimte waar het verwarmingspaneel met thermostaat hangt. Deze inbouwontvanger steekt u in de stekkerdoos achter het verwarmingspaneel.Een opbouwontvanger wordt op de muur geplaatst van de ruimte waar het verwarmingspaneel en thermostaat hangt.

Offerte aanvragen

Een verwarmingspaneel
met een thermostaat

Naar de webwinkel