verwarmingspaneel zuinig in gebruik

verwarmen met een verwarmingspaneel?

Verwarmingspaneel de mogelijkheden. Het verwarmingspaneel brengt de zon in uw huis. Net als bij zonlichtworden niet zichtbare stralen van een verwarmingspaneel opgenomen door objecten. De warmte die deze objecten opnemen wordt vervolgens weer afgestraald. Hierdoor ontstaat een stabiele temperatuur die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Een verwarmingspaneel geeft gezonde warmte, bij het gebruik van een verwarmingspaneel circuleren er geen stofdeeltjes in de lucht omdat er geen sprake is van luchtstroom. Het verwarmingspaneel is hierdoor een ideale verwarmingsoplossing voor mensen die last hebben van allergieën. Een verwarmingspaneel zorgt voor optimale klimaat omstandigheden in uw woning. Daarnaast is een verwarmingspaneel geurloos en geruisloos.

Een verwarmingspaneel is ook te gebruiken als badkamerspiegel en een spiegel verwarmingspaneel is niet alleen fraai, maar maakt ook speciale toepassing mogelijk dankzij het verwarmde oppervlak. Ze beslaan niet en zijn ideaal voor de verwarming van uw badkamer of douche.

Verwarmingspaneel als krijtbord. Dit infrarood verwarmingspaneel verwarmt uw woonruimte op een prettige manier en tegelijkertijd werkt zij als krijtbord om op te schrijven. Deze verwarmingspanelen zijn ideaal voor bijvoorbeeld keukens.

Verwarmingspaneel met een eigen ontwerp. Laat uw fantasie vrij en ontwerp een eigen verwarmingspaneel. Kies het motief dat u het leukst vindt; selecteer een frame dat past bij uw schilderij. Om lang te kunnen genieten van uw verwarmingspaneel worden de afbeeldingen gebrand op de achterkant van het glas met een speciale beschermende laag.

Verwarmingspaneel simpel, kostenbesparend en flexibel infraroodverwarming kan simpel geïnstalleerd worden en heeft een laag verbruik. Prettig is ook dat een verwarmingspaneel tijdens zijn lange levensduur geen onderhoud nodig heeft! Het gebruik van infrarood verwarming is simpel. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact.

Maak een afspraak in onze showroom en bekijk de mogelijkheden die er zijn met een verwarmingspaneel. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Indien gewenst maken wij een afspraak bij u op locatie om de opties door te nemen.

Offerte aanvragen

Snel verwarmen met
een verwarmingspaneel

Naar de webwinkel