verwarmingspanelen infrarood

Over verwarmingspanelen met infrarood

Verwarmingspanelen met infrarood zijn zeer geschikt voor het effectief verwarmen van moeilijk te verwarmen ruimtes en het besparen op de verbruikskosten. Een verwarmingspaneel kan op verschillende plaatsen worden toegepast.

Standaard worden de verwarmingspanelen van ons bedrijf geleverd met een bevestigingsset voor de plaatsing van uw infrarood verwarmingspanelen aan de wand. Wanneer u uw verwarmingspaneel liever aan het plafond hangt kan hiervoor een beugel worden gebruikt.

Verwarmingspanelen worden warm en verwarmen door stralingswarmte rechtstreeks de mensen in het stralingsbereik van het paneel. Omdat hierbij geen onnodige energie verloren gaat aan het verwarmen van lucht kan met verwarmingspanelen flink worden bezuinigd op de verbruikskosten.

Steeds meer mensen in Nederland en België willen energie besparende verwarming in hun woning of kantoor toepassen. Met verwarmingspanelen kan dat op een eenvoudige en relatief goedkope manier.

Verwarmingspanelen zijn er in heel veel soorten en maten. Voordat u over gaat tot de aanschaf van een verwarmingspaneel is het verstandig een afspraak te maken bij een gespecialiseerd bedrijf met een showroom.

Een verwarmingspaneel kan van toegevoegde waarde zijn in uw inrichting. Onze warmtepanelen zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld een glasafwerking. Door het aanbrengen van een afbeelding is het mogelijk een compleet gepersonaliseerd verwarmingspaneel te kopen.

Het aansluiten en plaatsen van warmtepanelen is gemakkelijk zelf uit te voeren. Er is niet veel specialistische kennis nodig om uw warmtepaneel zelf op te hangen en aan te sluiten. Om een verwarmingspaneel aan te sluiten is wel een stroompunt nodig.

Wanneer u meerdere verwarmingspanelen tegelijk wil gebruiken is het verstandig het systeem aan te sturen met een thermostaat. Met een thermostaat kan worden gezorgd voor een constante temperatuur in de ruimte.

In de showroom van 123infraroodverwarming kunt u verschillende warmtepanelen werkend bekijken. U kunt daar zelf de warmte van infraroodverwarming ervaren en met onze specialisten bekijken welke warmtepanelen het best passen bij uw wensen en inrichting.

Offerte aanvragen

Verwarmingspanelen werken
met infrarood

Naar de webwinkel