warmte panelen zijn zuinig en goedkoop

Met warmte panelen kunt u eenvoudig veel besparen op uw energierekening. Een warmtepaneel is zo zuinig omdat direct personen en objecten worden verwarmd in plaats van lucht.
Warmte panelen zijn fraai om te zien en eenvoudig aan te brengen.
123infraroodverwarming.nl voor warmte panelen in 3 stappen.

warmte panelen in 3 stappen

kopen

Stap 1: Een eerste stap bij het kopen van warmte panelen is de keuze van een warmtepaneel dat past bij uw smaak en wensen. Kijk naar uitvoering en de plaats waar u de warmte panelen wil bevestigen.

monteren

Stap 2: Het monteren van een warmtepaneel is erg makkelijk. U heeft alleen een stroompunt nodig en een aantal schroeven voor de montage aan wand of plafond.

besparen

Stap 3: Nu kunt u beginnen met besparen. Verwarm bepaalde kamers plaatselijk of kies voor warmte alleen wanneer het nodig is. Met warmtepanelen is besparen super eenvoudig.

warmte panelen aansluiten is gemakkelijk!

Aansluiten in 3 stappen

warmte panelen

stap 1: aftekenen

Bepaal de plaats waar u de warmtepanelen wil aanbrengen. Met de bijgeleverde mal markeert u eenvoudig de plek van de ophangschroeven.

warmte panelen ophangen

stap 2: Ophangen

Boor gaten op de gemarkeerde plaats, gebruik eventueel een stofzuiger voor het wegzuigen van het stof. Plaats de pluggen en schroeven gemakkelijk.

warmtepanelen monteren

stap 3: Aanzetten

Gefeliciteerd, u heeft uw warmte paneel geinstalleerd. Het paneel is direct klaar voor gebruik, steek nu de stekker in het stopcontact.

Waarom warmtepanelen

Voordelen warmte paneel

Goedkoop in aanschaf

Warmte paneel is voordelig in aanschaf. Er is ruime keuze in mogelijkheden en uitvoeringen. Er zijn altijd warmtepanelen die aansluiten bij uw wens.

Goedkoop in verbuik

Warmte panelen zijn voordelig in gebuik van energie. Gemiddeld verlaagt een warmtepaneel de stook kosten met 30%.

Makkelijk te installeren

De installatie en montage van een warmtepaneel is gemakkelijk. Meestal kunt u dat eenvoudig zelf zonder de hulp van een installateur.

Gezond binnenklimaat

Warmtepanelen zorgen voor een gezond binnenklimaat. Er is geen hinderlijke tocht en stofverplaatsing, en infraroodpaneel doet zijn werk geruisloos.

Comfortabel in gebruik

Infrarood geeft een comfortabele warmte. Na het inschakelen voelt u direct de stralingswarmte. Hierdoor is een ruimte snel verwarmd.

Goed voor het milieu

Infraroodverwarming is goed voor het milieu. Het is zuinig in gebruik en heeft u zonnepanelen dan kunt u gebruikmaken van uw eigen groene stroom.

Warmte panelen offerte op maat

Vraag uw gratis offerte aan

123infraroodverwarming is leverancier van verschillende merken warmtepanelen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw warmtepaneel, maar ook voor de eventuele montage. Wij werken samen met een landelijk dekkend netwerk van installateurs die de warmtepanelen vakkundig bij u kunnen installeren. Maak nu een afspraak voor advies of bel voor uw gratis offerte. 123infraroodverwarming comfortabel en zuinig verwarmen in drie simpele stappen.

Hier gratis offerte aanvragen
infrarood panelen offerte

Warmte panelen toepassing

Project voorbeelden

warmtepaneel in badkamer
Infrarood-paneel badkamer

Spiegel warmte paneel

Steeds meer mensen gebruiken infraroodpanelen in de badkamer. Infrarood verwarming geeft een weldadige wellnesswarmte die direct voelbaar is.

Een warmte paneel als een spiegel heeft daarbij nog als extra voordeel dat een beslagen spiegel tot het verleden behoort. Spiegel warmtepaneel is fraai om te zien en ruimtebesparend.

Wanneer u de infraroodverwarming laat aansturen door een thermostaat is uw badkamer op het gewenste tijdstip heerlijk warm.

Nu gratis offerte aanvragen
warmtepaneel slaapkamer
Warmte panelen slaapkamer

Wit glas infrarood paneel

Warmte panelen zijn prima geschikt voor toepassing in een slaapkamer. Glas infraroodverwarming heeft een luxe uitstraling en past in iedere slaapkamer.

In een slaapkamer is slechts een aantal uren warmtevraag. Vaak staat hier de verwarming wel de hele dag aan. Met infrarood_verwarming kunt u gemakkelijk besparen door pas te verwarmen wanneer daadwerkelijk warmte nodig is

In combinatie met een thermostaat is uw slaapkamer op de ingestelde temeratuur wanneer u naar bed gaat.

Afspraak met onze adviseur