Welltherm infrarood verwarming

Welltherm verwarming

Welltherm infrarood verwarming is een producent van infraroodpanelen uit Duitsland. Welltherm is producent van speciaal in eigen huis ontworpen infrarood warmte lementen. In deze warmte elementen zit een kristalpasta verwerkt. Door deze kristaltechniek kan het paneel zeer efficiënt verwarmen.

De infrarood verwarming van Welltherm is verkrijgbaar in een zeer groot assortiment uitvoeringen. Zo is er de infrarood verwarming met witte glaspanelen in diverse maten. De witglazen panelen van Welltherm infrarood verwarming zijn verkrijgbaar als mat en glanzend paneel. Deze panelen zijn concurrerend geprijsd. Met een Welltherm infraroodverwarming koopt u een product van hoge kwaliteit .

Naast de panelen met een witglas paneelafwerking zijn in het productenaanbod ook infrarood verwarmingpanelen met een RAL kleur glasafwerking. U kunt hierbij kiezen uit een groot assortiment RAL kleuren zodat er altijd een paneelkleur is die past bij uw interieur. Met deze collectie geeft Welltherm u grote keuze vrijheid.

Welltherm heeft ook diverse spiegel infrarood verwarmingen. Met een infrarood spiegelpaneel ontstaat een sfeervolle oplossing voor een badkamer of gang. Met de spiegelinfrarood verwarming heeft u een prachtig meubelstuk dat direct een verwarmingsfunctie heeft.

De producten van Welltherm kenmerken zich door de hoge kwaliteit van afwerking en het lage energieverbruik. De prijzen van de Welltherm infraroodpanelen zijn in vergelijking met de concurrentie toch bijzonder scherp te noemen.

De infrarood verwarming van Welltherm is standaard uitgevoerd met een ophangbevestiging voor de plaatsing aan een muur of wand. De infraroodverwarming van Welltherm is standaard voorzien van een eurostekker zodat het paneel direct na installatie kan worden aangezet.

In onze webwinkel staan de verschillende uitvoeringen van de infraroodverwarming van Welltherm uitvoerig beschreven. Mocht u naar aanleiding van de op deze website beschreven informatie nog vragen hebben over de toepassing van Welltherm infrarood verwarming dan staan onze adviseurs voor u klaar.

123infraroodverwarming is de grootste leverancier van Welltherm infraroodverwarming in Nederland. Door onze ruime expertise kunnen wij u begeleiden in het aankooptraject. Aarzel bij vragen dus niet om met ons contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Welltherm infraroodverwarming
kwaliteit en design

Naar de webwinkel