Infrarood verwarming voor werkplaatsen

Gericht en voordelig verwarmen

Werkplaats verwarming zorgt vaak voor hoge lasten in de wintermaanden. Veel bedrijven verwarmen hun werkplaatsen met ouderwetse gasverwarming die heel veel energie verbruikt. Omdat bij deze vorm van verwarming sprake is van luchtverwarming stijgt alle geproduceerde warmte direct naar het plafond.

Veel bedrijven vinden het lastig om te zoeken naar een adequate vorm van verwarming voor hun werkplaatsen. Bij veel installatie bedrijven ontbreekt het aan kennis anders dan die van ouderwetse werkplaatsverwarming op gas.

Een verouderde gasstookinstallatie of heteluchtkanon verbruikt niet alleen veel energie. Een dergelijk apparaat heeft ook regelmatig onderhoud nodig om het functioneren te waarborgen. Er is een eenvoudige oplossing voor het energiezuinig verwarmen van een werkplaats. Dat kan heel eenvoudig en goedkoop met infraroodverwarming.

Omdat bij infraroodverwarming geen sprake is van luchtverwarming kan zeer gericht worden verwarmd op de plaats waar daadwerkelijk activiteit is. Het zinloos verwarmen van grote hoeveelheden lucht is daarbij niet nodig.

Infraroodverwarming verwarmt in uw werkplaats de mensen en objecten, dat is goedkoop en heel efficiënt. De temperatuur in de rest van de hal kan hierdoor ver naar beneden worden aangepast. In het producten aanbod van 123infrraoodverwarming hebben wij speciale werkplaats verwarming opgenomen voor de verwarming van werkplaatsen.

Het is verstandig vooraf goed met een van onze adviseurs af te stemmen welke verwarming voldoende vermogen heeft om de ruimte op een comfortabele en zuinige wijze te verwarmen. De afgelopen jaren deden wij al veel kennis op bij het verwarmen van bedrijfspanden, loodsen en werkplaatsen.

Stop nu met het onnodig verspillen van geld en zorg dat u nog deze winter een energiezuinige oplossing heeft voor de verwarming van uw loods. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Op onze website kunt u meer informatie vinden over de werking van infrarood verwarming voor uw bedrijfspand, werkplaats of loods.

Offerte aanvragen

Infrarood verwarming voor werkplaatsen
Gericht verwarmen is zuinig

Naar de webwinkel